detector.media
01.10.2018 10:34
У Криму вилучили тираж газети зі статтею про будинок Дмитра Кисельова у Коктебелі
У Криму вилучили тираж газети зі статтею про будинок Дмитра Кисельова у Коктебелі
У Феодосії вилучили тираж газети «Город24» зі статтею «Чародеи оползневого склона» про будинок в Коктебелі гендиректора міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня» Дмитра Кисельова.

Про це повідомляє російське видання «Новая газета» з посиланням на автора вилученого матеріалу Володимира Мазуріна.

За його словами, в друкованій версії газети матеріал опублікували. Через дві години в електронну версію статті внесли зміни. Наразі статті на сайті немає.

«На місці мого матеріалу з'явився рекламний блок, – пояснив автор матеріалу. – Що стосується паперового накладу, редактора газети змусили викупити його за свій рахунок».

Як стало відомо «Детектору медіа», наклад газети – 2 тис. екземплярі, половина з якого роздається безкоштовно. Вартість газети – від 30 до 40 руб.

За повідомленням «Бизнес online», у статті йдеться про те, що з вілли відкривається мальовничий вид, проте стоїть вона на схилі з ухилом 70% в сторону моря з «яскраво вираженими зсувними ознаками», однак господаря будинку це не хвилює.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до автора публікації та власника видання.

Як повідомляє «Новая газета», про будівництво будинку в Коктебелі Дмитро Кисельов повідомляв українському виданю «Факти» у 2006 році. Він говорив, що для будівництва йому «довелося закласти будинок у Москві та взяти величезний кредит на десять років».

Нагадаємо, у травні 2018 року «Россия сегодня» та Дмитро Кисельов потрапили до оновленого списку санкцій проти Росії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY