detector.media
18.09.2018 12:45
Нафтогазовим бізнесом Оксани Марченко в Росії керує Медведчук
Нафтогазовим бізнесом Оксани Марченко в Росії керує Медведчук
Про це лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук та кум президента Росії розповів у інтерв’ю телеканалу NewsOne.

Він підкреслив, що цей бізнес успішний, а податкові органи України «усе знають» про цю діяльність.

«Оксана Марченко, моя дружина, не займається бізнесом. Вона володіє бізнесом, а керую бізнесом я. Чому я не можу володіти бізнесом? Тому що мої «улюблені» американці в березні 2014 року ввели щодо мене санкції. З цим усім пов'язані всі особливості бізнесу, який належить родині. Він належить моїй родині, я цим бізнесом керую», — каже Медведчук.

Він також підтвердив, що розслідування програми «Схеми» (проект «Радіо Свободи» та «UA:Перший») щодо бізнесу Оксани Марченко в Росії «в своїй більшості за змістом і за обсягом відповідає дійсності».

«Схеми» розповідали, що подружжю Медведчуків вдалося обійти ключових гравців на російському нафтогазовому ринку і отримати доступ до одного з трьох найбільших нафтогазових родовищ Російської Федерації, запаси якого оцінюють у десятки мільйонів тонн.

Нагадаємо, Оксана Марченко – українська телеведуча, дружина лідера «Українського вибору» Віктора Медведчука, кума Президента РФ Володимира Путіна.

Марченко вела талант-шоу «X-Фактор» на телеканалі «СТБ»  . У 2017 році вона звільнилася та перейшла у проект «Время строить» на телеканал «Інтер».

Наразі вона приймає участь у проекті «Танці з зірками» на каналі «1+1», що викликало скандал.

Зображення: Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY