detector.media
14.09.2018 10:13
Всеукраїнська рекламна коаліація прийняла новий індустріальний стандарт
Всеукраїнська рекламна коаліація прийняла новий індустріальний стандарт
Всеукраїнська рекламна коаліція (ВРК) створила документ, що регламентуватиме технічні вимоги та стандарти щодо розробки і впровадження інтернет-проектів для гравців рекламно-комунікаційного ринку

Про це йдеться на сайті ВРК.

Повідомляється, що документ визначає весь процес розробки, надає класифікацію проектів, вимоги до інформації, яку має представити клієнт, технічні вимоги до проекту, що знаходиться у процесі реалізації, та перелік популярних на даний момент технологій. 

За повідомленням ВРК, сновною метою Регламенту є досягнення консенсусу між розробником і клієнтом, однакової інтерпретації процесу розробки та взаєморозуміння задля досягнення бажаного результату.

 «Цей документ спрямований з одної сторони на те, щоб показати нашу кухню – що відбувається із проектом, хто бере участь у його розробці, а з іншої сторони, допомогти клієнту зробити співпрацю більш легкою, прогнозованою та зрозумілою. Це така собі дорожня карта, ознайомившись із якою у клієнта буде чітке розуміння послідовності, відповідальності та очікуваного результату. І результатом роботи такої команди стане ефективний проект, яким можна пишатися», – прокоментувала співзасновниця DDC Ірина Муштіна.

Документ був складений на основі аналізу сучасного процесу розробки та впровадження інтернет-проектів провідних українських і міжнародних компаній (digital розробників).

 Регламент та додаток до регламенту доступні за посиланнями.

Експерти ВРК підвели підсумки першого півріччя 2018 року і зробили прогноз розвитку рекламно-комунікаційного ринку України до кінця року, що рекламний медіаринок сягне 24 млрд грн до кінця 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY