detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
05.09.2018 13:17
«Слідство.Інфо» презентує новий фільм-розслідування
«Слідство.Інфо» презентує новий фільм-розслідування
13 вересня розслідувальний проект «Слідство.Інфо» покаже фільм про пожежу в одеському таборі «Вікторія», яка сталася в ніч на 16 вересня 2017 року.

Про фільм «Детектору медіа» розказала керівниця проекту Анна Бабінець.

«Це фільм-розслідування пожежі у та таборі "Вікторія", яка сталася рік тому. Журналісти "Слідства.Інфо" Євгенія Моторевська та Катерина Лихогляд півроку розслідували, чому пожежа сталася і чому розслідування рухається так повільно. Зокрема, поговорили про це і з мером Одеси», – розказала вона.

Як повідомляли українські ЗМІ, унаслідок пожежі три дитини загинуло, ще три потрапили до лікарні. 18 вересня директора табору Петроса Саркісяна суд взяв під варту.

Прем’єра фільму «Вікторія: трагедія пустоти» відбудеться 13 вересня на каналі «24» о 22:30, на «Громадському телебаченні» – о 22:10.

За словами пані Бабінець, з іншими каналами наразі тривають переговори.

Крім того, на 13 вересня також заплановиний спецпоказ у Києві. Він відбудеться о 19:00 у Frat social club, вул.Коновальця,36д (Щорса).

Нагадаємо, у 2-17 році «Слідство.Інфо» разом із OCCRP зробили фільм «Вбивство Павла» про розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

У травні 2018 року вийшов фільм «Клуб книголюбів»

9 червня під час п'ятого фестивалю для журналістів-розлідувачів MezhyhiryaFest відбулася прем'єра ще одного фільму проекту «Слідство.Інфо». Фільм має назву «Генеральна домовленість» та розповідає про повернення активів Віктора Януковича.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY