detector.media
29.08.2018 10:08
Програму «Перші про головне. Деталі» на ZIKу вестиме Катерина Романюк
Програму «Перші про головне. Деталі» на ZIKу вестиме Катерина Романюк
Новою ведучою інформаційно-аналітичного підсумкового тижневика «Перші про головне. Деталі» на телеканалі ZIK стане Катерина Романюк, яка працювала на «112 Україна». Раніше програму вела Інна Москвіна

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Я і вся наша команда будемо тримати руку на пульсі і об'єктивно висвітлювати головні події в Україні та світі з надією на те, що хороших новин з кожним днем ставатиме дедалі більше», – прокоментувала ведуча.

За повідомленням прес-служби каналу, пані Романюк працювала репортером на одному з одеських телеканалів, згодом була ведучою новин. У Києві вона працювала ведучою новин на каналі БТБ і ТВі та аналітичних програм студій Live на «112 Україна».

«Ми разом стартуємо з новим сезоном тижневика "Деталі" вже цієї суботи, 1 вересня. В планах, звісно, збільшити наші показники і бути надійним джерелом об’єктивної інформації для ще більшої кількості глядачів», – прокоментував шеф-редактор департаменту інформаційного мовлення та аналітики телеканалу ZIK Роман Недзельський.

Нагадаємо, програма «Перші про головне. Деталі» стартувала на каналі ZIK 17 вересня 2016 року. Проект вела Інна Москвіна. У липні 2018 року вона припинила співпрацю з каналом ZIK та повернулося до родини у Харків.

На фото - Катерина Романюк

Фото: прес-служба каналу ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY