detector.media
20.08.2018 14:40
У День Незалежності канал «Україна» покаже декілька прем’єр
У День Незалежності канал «Україна» покаже декілька прем’єр
24 серпня телеканал «Україна» покаже святкове шоу «З Днем народження, Україно!», спецвипуски декількох проектів, прем’єру нового серіалу і львівський концерт «Музична платформа»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

З понеділка, 20 серпня, о 19:45 в ефірі телеканалу вийде серія спецвипусків соціального ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим.

23 серпня, у День державного прапора України, о 9:30 вийде спеціальний випуск програми «Зірковий шлях». Ведучі Олександр Скічко та Альона Вінницька розкажуть про українців, які прославили Україну. Спецвипуск складатиметься з трьох блоків, присвячених спорту, кіно, музиці та хореографії.

24 серпня, у День Незалежності, о 6:30 в ефірі каналу вийде спеціальний випуск програми «Ранок з Україною». Святковий ефір в Одесі – на Потьомкінських сходах – проведуть Лілія Ребрик та Григорій Герман. Вони розкажуть про позитивні зміни в житті українців за останній рік.

«Крім того, Сергій Зенін відвідає одне з найбільших металургійних підприємств Європи «Запоріжсталь», а неочікуваний зірковий гід проведе екскурсію Києвом Світлані Катренко. Також у спецвипуску глядачі побачать, як улюблена ранкова програма разом з ведучими Сергієм Лівадним і Вікторією Маремухою під час флешмобу #ПрокидайсяУкраїно в Сумах встановлювала всеукраїнський рекорд – найбільш масовий одночасний передзвін будильників», – інформує канал.

Прес-служба «України» також повідомляє, що протягом усього дня журналісти інформаційної програми «Сьогодні» у прямих включеннях з різних міст покажуть, як святкує День Незалежності вся Україна.

О 16:00 телеканал покаже драматичну прем’єру 4-серійного фільму «Рідна кров» виробництва компанії Star Media на замовлення телеканалу «Україна».

Увечері о 21:00 канал покаже святкове шоу «З Днем народження, Україно!» за участі українських артистів.

О 23:30 в ефірі телеканалу вийде концерт «Музична платформа», який напередодні відбувся у Львові.

Нагадаємо, 24 серпня о 22:50 телеканал СТБ покаже фільм «Нескорені та незалежні» про ветеранів АТО, які стали учасниками «Ігор нескорених» 2017 і 2018 років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY