detector.media
03.08.2018 19:19
Поліція відкрила провадження щодо нападу на прес-центр «Українських Новин»
Поліція відкрила провадження щодо нападу на прес-центр «Українських Новин»
3 серпня «Українські Новини» повідомили, що близько 20 невідомих зайшли до зали, де проходила прес-конференція ювелірного будинку Zarina, та почали заважати її проведенню. Також вони заклеїли прес-центр листівками і закидали виступаючих та адміністратора прес-центру курячими яйцями.

Про це йдеться на сайті «Українських Новин».

Як зазначають у виданні, після втручання керівництва агентства нападники залишили прес-центр. Повідомляється, що перед відходом вони штовхнули одну зі спікерів заходу, в результаті чого вона впала на підлогу і травмувала руку.

Співробітники агентства викликали поліцію, яка, стверджують в «Українських Новинах», прибула на місце події вже після того, як нападники залишили прес-центр.

Речник київської поліції Оксана Блищик повідомила агентству, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганських дій, які сталися в прес-центрі.

«Зареєстрували кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу», - сказала вона.

За словами Оксани Блищук, справу розслідує поліція Печерського району, наразі проводяться першочергові слідчі дії для встановлення підозрюваних у хуліганстві.

Як повідомляє «Громадське», на 13:00 в прес-центрі «Українських Новин» було заплановано прес-конференцію з приводу «замовної масштабної акції по знищенню національного виробника – дому Zarina». Зазначається, що власниці ювелірного дому Наталії Нєтовкіній (Колодницькій) закидали зв’язки з Росією. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Одещині вантажівка в’їхала в авто журналіста Григорія Козьми. Поліція кваліфікує напад як замах на вбивство.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY