detector.media
02.08.2018 20:43
На каналі «2+2» з 13 серпня стартує новий телесезон (ОНОВЛЕНО)
На каналі «2+2» з 13 серпня стартує новий телесезон (ОНОВЛЕНО)
13 серпня на телеканалі «2+2» стартує осінній телевізійний сезон, у якому на глядачів чекають прем’єри детективних серіалів, інформаційно-розважальних проектів та гумористичних програм власного виробництва.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Так, 13 серпня о 19:25 розпочнеться показ третього сезону гостросюжетного серіалу «Опер за викликом» про капітана Артема Трофимова, який разом з аферисткою Софі розпочинає полювання на гравців кримінального світу. У головних ролях: Павло Вишняков і Стася Ровінська. В новому сезоні в ефір вийде 24 серії.

14 серпня стартує новий сезон інформаційно-розважального проекту «Загублений світ», який продовжує знайомити глядачів з небезпечним і невідомим досі світом. Цикл документальних програм виходитиме щотижня з вівторка по п’ятницю о 17:15. Ведучі: Валерій Сараула, Геннадій Попенко та Максим Сухенко. Кількість випусків: 75.

Починаючи з 24 серпня, щосуботи в ефір каналу «2+2» виходитиме третій сезон скетчкому «Він, вона і телевізор» - гумористичної програми про життя сучасного подружжя та кумедні випадки, які з ними трапляються. На глядачів чекають 32 випуски з новими акторами проекту.

Крім того, восени відбудеться прем’єра 40-серійного гостросюжетного серіалу «Ментівські війни. Харків» про кримінальні події, які розгортаються на вулицях цього міста. У головних ролях: Артем Позняк, Богдан Юсипчук і Сергій Листунов.

В ефірі телеканалу «2+2» по буднях продовжують виходити інформаційно-новинні програми «Спецкор» і «Джедаі».

Нагадаємо, 14 серпня 2017 року відбувся перезапуск телеканалу «2+2». Канал змінив графічне оформлення та програмне наповнення. В осінньому телевізійному сезоні відбулись прем’єри серіалів «Ментівські війни. Одеса»«Ментівські війни. Київ», а також «Гвардії-2».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY