detector.media
20.07.2018 14:38
Стала відома дата старту проекту «Оля» з Ольгою Фреймут на Новому каналі
Стала відома дата старту проекту «Оля» з Ольгою Фреймут на Новому каналі
Розважальне шоу «Оля» з’явиться в ефірі Нового каналу 28 серпня.

Прем’єра розважального ток-шоу «Оля» - адаптації американського формату Show Ellen Degeneres («Шоу Еллен Дедженерис») – з ведучою Ольгою Фреймут відбудеться на Новому каналі 28 серпня.

Про це повідомила прес-служба Нового каналу.

Як повідомляв «Детектор медіа», в квітні нинішнього року Новий канал розпочав роботу над розважальним ток-шоу «Оля», яке є адаптацією американського формату Show Ellen Degeneres («Шоу Еллен Дедженерис»). Ведуча – Ольга Фреймут.

Творча група Нового каналу навіть літала до Лос-Анджелеса, де три дні спостерігала за знімальним процесом програми Show Ellen Degeneres та переймала досвід.

Гостями ток-шоу стануть як зірки телебачення, кіно, музики, так і звичайні люди з унікальними талантами та цікавими життєвими історіями. Ведуча братиме інтерв’ю, лякатиме, гратиметься з ними в ігри. Задіяні також глядачі у студії.

За повідомленням Нового каналу, ток-шоу передбачає чимало рубрик, і однією з них є Haters, I love you! Вона передбачає, що ведуча приходить до свого хейтера, знайомиться і пробачає йому за образливий коментар. Як відомо, Ольга Фреймут уже практикувала подібні візити зі знімальною групою. Нагадаємо, про один із випадків писав «Детектор медіа».

Фото: Новий канал
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY