detector.media
20.07.2018 13:47
Представництво ЄС в Україні очікує на прозоре розслідування вбивства Шеремета
Представництво ЄС в Україні очікує на прозоре розслідування вбивства Шеремета
Представництво ЄС в Україні очікує, що українська влада проведе прозоре розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета та притягне винних до відповідальності

Про це повідомляється на сторінці Представництва ЄС у Facebook.

«Ми очікуємо, що українська влада проведе прозоре розслідування цього злочину, аби притягнути винних до відповідальності. Прогрес у цій справі, без сумніву, буде важливим для забезпечення довіри громадян до правоохоронних органів», –йдеться в повідомленні.

 

Як повідомляв «Детектор медіа», 20 липня, о 8 ранку на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві пройшла акція пам’яті журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Убивство кваліфіковане прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». Слідство наразі не встановило ані вбивць, ані замовників злочину.

У липні 2017 року Держдеп США закликав українську владу зробити все можливе для того, щоб знайти винних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

До другої річниці загибелі Шеремета медійні та правозахисні організації виступили із заявою, в якій вимагають публічного звіту від правоохоронців про розслідування вбивства журналіста.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY