detector.media
11.07.2018 15:40
Екс-керівниця «Фокусу» Марина Дерепа та підприємець Марія Кауфман запускають нове медіа
Екс-керівниця «Фокусу» Марина Дерепа та підприємець Марія Кауфман запускають нове медіа
В Україні запускається нове медіа про велнес (стиль життя) – Anywell. Видання зфокусується на створенні мультимедійного контенту за чотирма напрямками: догляд, біохакінг, усвідомлене ставлення до себе та до природи

Про це йдеться в прес-релізі видання.

«Велнес передбачає зміну свідомості та поведінки, а для цього недостатньо лише інформації, тому запуск медіа – це перший етап, далі в планах – відкриття велнес-простору та e-commerce-майданчика. Таким чином ми надамо нашій аудиторії можливість заглибитись у цю сферу повністю», – прокоментувала одна із засновниць проекту Марія Кауфман.

Головний редактор сайтуДар’я Борковська, яка раніше була головредом онлайн-медіа Talktome.

«Основна мета цього медіа – показати, провести за руку, пройти шлях разом з читачами та пояснити, що досягти гармонії простіше і приємніше, ніж здається», – розказала пані Борковська.

За повідомленням прес-служби, з точки зору монетизації, модель Anywell буде побудована на контентних спецпроектах, нативній рекламі та прибутку з продажу велнес-продуктів.

Wellness (з англійської, комбінація слів well-being та fitness) — стиль життя, дотримуючись якого людина почувається щасливою. Цей стан охоплює фізичне та емоційне здоров’я, інтелектуальній тонус, соціальне благополуччя та зовнішній вигляд.

Нагадаємо, на початку червня екс-команда Forbes запустила онлайн-журнал про лідерів – Leadership Journey. Засновниця та директорка – Дар’я Ісакова, яка раніше очолювала журнал про аграрний бізнес Landlord.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY