detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
30.05.2018 12:00
Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу
Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу
Журналіст і телеведучий Євген Кисельов повернувся в ефір Прямого каналу. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила генеральна директорка каналу Євгенія Захарова.

Євгенія Захарова зауважила, що Євген Кисельов повернувся на Прямий канал минулого тижня. «Він був у відпустці», – пояснила вона.

Євген Кисельов і далі вестиме в ефірі Прямого каналу підсумкову програму «Підсумки з Євгенієм Кисельовим», програму інтерв’ю «Киселев. Авторское», а також спеціальні марафони. Зокрема, він був співведучим марафону Прямого каналу з нагоди весілля принца Гаррі та Меган Маркл 19 травня, марафону з приводу вбивства журналіста Аркадія Бабченка 29 травня.

Телеведуча Юлія Литвиненко, яка нещодавно прийшла на Прямий канал і деякий час вела програму «Підсумки» замість Євгена Кисельова, залишається на Прямому каналі, повідомила пані Захарова. Пані Литвиненко веде спеціальні марафони (зокрема, була спів ведучою марафону з приводу вбивства Аркадія Бабченка) та готує до ефіру свої нові програми на Прямому.

Нагадаємо, у квітні «Детектору медіа» з власних джерел стало відомо, що Прямий канал припинив співпрацю з телеведучим Євгеном Кисельовим нібито через те, що пан Кисельов почав працювати на «Радіо НВ», не повідомивше про це керівництво каналу. Євген Кисельов зник з ефіру Прямого каналу, згадки про нього зникли із сайту каналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY