detector.media
23.04.2018 09:17
У Москві продовжиться суд над Сущенком
У Москві продовжиться суд над Сущенком
23 квітня у Московському міському суді відбудеться судове засідання в справі українського журналіста Романа Сущенка, якого звинувачують у «шпигунстві»

Про це адвокат журналіста Марк Фейгін написав у Twitter.

«Сьогодні продовжиться суд у справі мого підзахисного, українського журналіста Романа Сущенка. Він як не визнавав провину, так і не визнає. І не визнає. Це і відповідає на питання, чому ось уже рік мене намагаються позбавити статусу», – написав він.

Сегодня продолжится суд по делу моего подзащитного, украинского журналиста Романа Сущенко. Он как не признавал вину, так и не признаёт. И не признает. Это и отвечает на вопрос, почему вот уже год меня пытаются лишить статуса.

— Mark Feygin (@FeyginMark) 23 апреля 2018 г.

Нагадаємо, власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі. 

27 березня у Московському міському суді почалися попередні слухання у справі українського журналіста Романа Сущенка, обвинуваченого у «шпигунстві». Журналіст провину не визнав у повному обсязі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY