detector.media
23.03.2018 11:33
Тетяна Пушнова залишає посаду генпродюсера «Громадського»
Тетяна Пушнова залишає посаду генпродюсера «Громадського»
Журналістка і продюсерка має намір перепочити, а згодом переформатувати свою співпрацю з «Громадським».

Журналістка, редакторка і продюсерка Тетяна Пушнова повідомила, що залишає посаду генпродюсера «Громадського телебачення».

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«Сподіваюся, буде більше часу на головне… Хоча не факт, бо життя складне і багатогранне», - написала пані Пушнова.

«Збираюся трошки перепочити і переформатувати свою співпрацю з "Громадським"», - прокоментувала Тетяна Пушнова своє рішення «Детектору медіа».

Тетяна Пушнова – журналістка, редакторка та продюсерка. Починала журналістську діяльність 2004 року на 5 каналі. Брала участь у створенні новинної служби на телеканалі ТВі. З 2010 року працювала в ТСН на телеканалі «1+1». До запуску влітку 2014 року телеканалу Ukraine Today працювала шеф-редактором «Телевізійної служби новин» (ТСН) каналу «1+1».

Влітку 2014 року Тетяна Пушнова запустила та очолила перший український англомовний інформаційний телеканал Ukraine Today. Наприкінці 2016 року залишила групу «1+1 медіа» у зв'язку із рішенням закрити Ukraine Today.

Рік тому Тетяна Пушнова обійняла нову для «Громадського» посаду - стала генпродюсером. З 1 березня вона відповідала за якість програм, телевізійної картинки та розповсюдження телеканалу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY