detector.media
02.03.2018 19:16
Сущенку не повідомили про смерть батька – Фейгін
Сущенку не повідомили про смерть батька – Фейгін
Батько ув'язненого в Росії українського журналіста Романа Сущенка помер 2 березня.

Українському журналісту Роману Сущенку не повідомили про смерть батька. Про це написав адвокат журналіста Марк Фейгін на своїй сторінці у Facebook.

"Помер батько Романа Сущенка, сьогодні вранці. Бачив щойно Романа у в'язниці. І не сказав йому. Так що не знає він, що батька більше немає", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що про смерть Володимира Полікарповича Сущенка, батька ув'язненого в Росії українського журналіста Романа Сущенка стало відомо 2 березня.

Як повідомляв «Детектор медіа», власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі.

20 лютого Марк Фейгін і Роман Сущенко завершили ознайомлення з матеріалами справи, а в середу, 21 лютого, Роман Сущенко розпочав ознайомлення з речовими доказами у кримінальній справі проти нього.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY