detector.media
22.02.2018 17:21
«Укрзалізниця» почала продавати книжки у потягах «Інтерсіті»
«Укрзалізниця» почала продавати книжки у потягах «Інтерсіті»
В.о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов повідомив, що у потягах державної компанії почали продавати книжки. Поки придбати літературу можна у вагонах «Інтерсіті» та «Інтерсіті+».

Про це повідомляє «Українська правда. Життя». 

«Розглядаємо можливість запровадження такої послуги й в інших поїздах. Ця послуга нова для нашої компанії, але впевнені, що вона буде затребуваною у наших клієнтів-пасажирів. Маємо амбітні плани щодо цього проекту. Зокрема, можливість запровадження бук-кросингу (обміну книжками) та співпраці з молодими письменниками», – зазначив Євген Кравцов.

За його словами, за першу добу дії послуги, пасажири купили 12 книжок.

Видання стверджує, що конкурс на продаж книг в потягах «Укрзалізниці» виграло не видавництво, а ТОВ «Фреш фуд систем». Про це повідомили в «Українській залізничній швидкісній компанії» - філії «Укрзалізниці», яка опікується потягами «Інтерсіті». Як зазначили у компанії, у «Фреш фуд систем» була «найкраща цінова пропозиція». При цьому остаточну ціну не було названо.

Наразі в потягах можна придбати 26 найменувань книжок. Продаватимуть літературу «у відповідності до запропонованого постачальником переліку».

На фото, оприлюдненому Євгеном Кравцовим у соцмережі, видно, що більшість книг випустило видавництво «Фоліо». Під постом Кравцова почали вітати засновника «Фоліо» Олександра Красовицького. Він написав про «13 років боротьби».

Нагадаємо, у 2016 році ПАТ «Укрзалізниця» відмовила у проханні Державному підприємству «Національне газетно-журнальне видавництво» в поширенні у поїздах внутрішнього прямування газети «Кримська світлиця», яка зараз видається в Києві.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY