detector.media
10.02.2018 18:02
Льовочкін спростовує розслідування американського журналіста щодо його ролі у діяльності Манафорта в Україні
Льовочкін спростовує розслідування американського журналіста щодо його ролі у діяльності Манафорта в Україні
Журналіст американського видання The Atlantic Френк Фоер стверджує, що екс-очільник адміністрації президента України Сергій Льовочкін збирав гроші для фінансування діяльності в Україні політтехнолога та екс-радника Віктора Януковича Пола Манафорта.

Про це повідомляє у двох своїх публікаціях, присвячених розслідуванню, «Громадське ТБ».

За словами журналіста, послуги політтехнолога оплачував олігарх, власник каналу «Україна» Рінат Ахметов, а екс-очільник адміністрації президента України, нині  - заступник голови фракції «Опозиційний блок» у Верховній Раді, один із власників каналу «Інтер» Сергій Льовочкін звертався до інших олігархів, які покривали послуги американця, а частину коштів лишав собі.

Сергій Льовочкін назвав заяви автора розслідування про екс-радника Віктора Януковича Пола Манафорта «припущеннями», які є «неправдивою інформацією».

Про це 10 лютого повідомили у прес-службі нардепа, передає «Українська правда».

«Викладена у матеріалі інформація, що базується на припущеннях журналіста, який посилається на неназване джерело, неправдива і не відповідає дійсності. Насправді Льовочкін ніколи не чинив подібних дій», - наголошується у заяві.

Також у Льовочкіна заявили, що вбачають висвітлення даної теми у публікаціях ЗМІ «елементи спланованої "мінус"-кампанії».

Нагадаємо, журналіст The Atlantic Френк Фоер зробив розслідування, під час якого з’ясувалося, що колишній керівник кампанії Дональда Трампа, політтехнолог та екс-радник Януковича Пол Манафорт мав у кожному міністерстві в Україні своїх людей.

У липні 2017 року до суду США подали новий позов у міжнародній справі про хабарі проти українського олігарха, одного з власників групи «Інтер» Дмитра Фірташа. Позов дотично пов'язаний з екс-керівником передвиборної кампанії Дональда Трампа Полом Манафортом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY