detector.media
30.11.2017 19:40
За фактом нападу майстра з ремонту пральних машин на редакцію на Львівщині відкрито провадження за статтею 355 ККУ
За фактом нападу майстра з ремонту пральних машин на редакцію на Львівщині відкрито провадження за статтею 355 ККУ
За фактом нападу на редакцію сайту «Діловий Стрий» місті Стрию (Львівська область) і побиття його адміністратора відкрито кримінальне провадження за статтею 355 ККУ (примушення до виконання цивільно-правових зобов`язань).

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Проводяться слідчі дії, в результаті яких буде вирішено питання правової кваліфікації дій мешканця, який наніс тілесні ушкодження, і притягнення його до відповідальності», - повідомила речниця Стрийського відділу поліції Ольга Маценюк.

Нагадаємо, у місті Стрий майстер з ремонту пральних машин розбив голову співробітникові видання «Діловий Стрий», яке надрукувало критичний матеріал про роботу цього майстра.

Як пише «Діловий Стрий», 28 листопада наприкінці робочого дня у редакцію передзвонив приватний підприємець Тарас Коцан з вимогами спростувати інформацію щодо нього.

Щоб вирішити питання, чоловіка запросили до редакції.

«Залетівши» до нас в офіс, почав погрожувати, що зараз буде всім «морди бити» і вимагати 100 тис. грн. за «моральний ущерб» за те, що ми йому зробили антирекламу. Після криків та нецензурної лайки завдав тілесних ушкоджень адміністратору сайту Кипеняку Андрію Дмитровичу. Удар був завданий у голову предметом, що нагадує кастет. Після цього з голови полилась кров і було видне розсічення. Потім після удару втік з офісу», – пише видання.

Після цього редакція викликала поліцію.

У Стрийському відділі поліції повідомили, що постраждалий Андрій Кипеняк написав заяву у поліцію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY