detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
17.11.2017 10:53
Нацрада скасувала зміну програмної концепції радіо Nostalgie
Нацрада скасувала зміну програмної концепції радіо Nostalgie
16 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення скасувала своє рішення від 5 жовтня про переоформлення ліцензії радіо Nostalgie (ТОВ «ТРК “Ностальгія”») через несплату радіостанцією ліцензійного збору.

Нагадаємо, 5 жовтня Нацрада своїм рішенням затвердила зміни директора, складу редакційної ради та програмної концепції радіостанції Nostalgie (ТОВ «ТРК “Ностальгія”»), яка перейшла в управління радіохолдингу «Люкс».

Директором радіо Nostalgie замість Зоряни Романюк став Роман Андрейко (керівник холдингу «Люкс»). Редакційна рада зменшилася до двох осіб, до неї увійшли Роман Андрейко та продюсер і ведучий «Люкс ФМ» Євген Фешак.

У програмній концепції формат Nostalgie змінився з розважально-просвітницького на розважально-музичний, відповідно суттєво змінилося жанрове співвідношення програм. Також із програмної концепції зник іноземний продукт, а частка програм власного виробництва збільшилася з 19 до 20 годин на добу. Зміни програмної концепції суттєво вплинули на розмір ліцензійного збору.

Нагадаємо, що власник радіостанції Nostalgie не змінився, ним залишається Сергій Горовий – голова правління ПАТ «Київгаз», зять співголови фракції «Опозиційного блоку» Юрія Бойка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY