detector.media
09.11.2017 14:02
Суд розгляне апеляційну скаргу адвоката Жанари Ахмет щодо екстрадиційого арешту
Суд розгляне апеляційну скаргу адвоката Жанари Ахмет щодо екстрадиційого арешту
10 листопада в Апеляційному суді Києва відбудеться розгляд скарги захисту казахської журналістки Жанари Ахет на рішення Шевченківського районногос уду києва про екстрадиційний арешт

Про це повідомляє сторінка адвоката журналістки Владислава Грищенка у Facebook.

«Апеляційний суд Києва розгляне скаргу захисту Жанари Ахмет на рішення Шевченківського районого суду міста Києва про екстрадиційний арешт Жанари у п'ятницю, 10 листопада 2017 року об 11:30», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 жовтня журналістку Жанара Ахмет затримали в Києві через те, що вона начебто перебуває у розшуку по лінії Інтерпол.

25 жовтня Києво-Святошинський суд заарештував журналістку на 18 днів. Пані Ахмет оголосила голодування.

2 листопада Шевченківський районний суд Києва відмовив народній депутатці Світлані Заліщук та Гельсінсьій спілці віддати на поруки журналістку Жанари Ахмет з Казахстану. Депутатка просить Комітет свободи слова та інформаційної політики та Комітет з прав людини розглянути це питання.

2 листопада Шевченківський районний суд міста Києва задовольнив клопотання прокуратури Київської області щодо обрання журналістки з Казахстану Жанари Ахмет екстрадиційного арешту.

8 листопада Апеляційний суд Київської області визнав незаконним рішення Києво-Святошинсього районного суду Київської області про тимчасовий арешт журналістки Жанари Ахмет з Казахстану.

8 листопада також Комітет свободи слова звернеться до ГПУ з проханням розглядати питання Жанари Ахмет, зважаючи на імідж України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY