detector.media
08.11.2017 13:11
У ЗМІ, до яких позивається Коломойський, з його вимогами наразі не ознайомлені
У ЗМІ, до яких позивається Коломойський, з його вимогами наразі не ознайомлені
Як стало відомо 7 листопада, пан Коломойський подав до Національного банку України та низки ЗМІ позов про захист честі, гідності та ділової репутації.

В інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна», яка є одним із відповідачів у справі за позовом колишнього власника «ПриватБанку», екс-очільника Дніпропетровської ОДА, власника групи «1+1 медіа» Ігоря Коломойського, не знають, які вимоги містяться у цьому позові.

«У нас немає ніякої інформації про цей позов», - відповіли в агентстві на запитання «Детектора медіа» щодо цієї справи.      

Нагадаємо, у вівторок, 7 листопада, стало відомо, що пан Коломойський подав до Національного банку України та низки ЗМІ позов про захист честі, гідності та ділової репутації. За словами працівниці Печерського райсуду столиці, позивачем є Ігор Коломойський, а відповідачами у справі виступають Національний банк, ТОВ «Ріботто», ТОВ Редакція газети «Закон і Бізнес», ТОВ «Інформаційне агентство Інтерфакс-Україна», ТОВ «Київський інститут проблем управління ім. Горшеніна» і фізична особа Тарас Мірошник.

Текст судового визначення з вимогами позивача поки не оприлюднений.

У виданні Lb.ua (проект Інституту Горшеніна) теж не знайомі з претензіями до них пана Коломойського.

«Ми його не бачили і поки не розуміємо, в чому суть», - сказала «Детектору медіа» шеф-редакторка Lb.ua Соня Кошкіна.  

«Із того, що розуміємо: ми - третя сторона, нарівні з іншими відповідачами, оскільки так само, як інші ЗМІ, публікували відповідні новини НБУ», - зауважила вона також.

Укрінформ нагадав, що екс-власник «ПриватБанку» Коломойський та пов’язані з ним компанії та особи вже подали до суду 90 позовів у зв'язку з націоналізацією цього банку. Зокрема, позови подані проти Національного банку України, Міністерства фінансів України, Фонду гарантування вкладів фізосіб та державного «ПриватБанку».

Фото: ВЛАСНО.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY