detector.media
14.10.2017 10:02
До Дня захисника України Мінінформполітики підготувало ролики на підтримку українських вояків (ВІДЕО)
До Дня захисника України, який відзначається сьогодні, 14 жовтня, на замовлення Міністерства інформаційної політики були підготовлені ролики соціальної реклами «Завжди на захисті».

Ролики розміщені на YouTube-каналі міністерства.

Герої роликів соціальної реклами - українські військові, які служать у зоні АТО і тимчасово повернулися із зони бойових дій до мирного життя. Вояки показані очима їх дітей.

14 жовтня в Україні святкують одразу три свята: День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та і 75-ту річницю створення УПА. 14 жовтня увійшло до українського календаря як День захисника України із 2014-го року. Водночас указ, що встановлював Днем захисника Вітчизни 23 лютого, визнали таким, що втратив чинність.

Нагадаємо, 20-23 жовтня 2017 року у Києві Інститут масової інформації (ІМІ) за ініціативи Міністерства інформаційної політики, за підтримки проекту Ради Європи «Зміцнення свободи медіа і створення системи Суспільного мовлення в Україні» проводить 4-денний тренінг з безпеки для журналістів та журналісток, які висвітлюють події в зоні АТО.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY