detector.media
09.10.2017 15:13
Четвертий сезон «Голос. Діти» стартує на «1+1» у листопаді
Четвертий сезон «Голос. Діти» стартує на «1+1» у листопаді
Прем’єра нового четвертого сезону вокального проекту «Голос. Діти» відбудеться на телеканалі «1+1» 5 листопада о 21:00

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

Нагадаємо, тренерами шоу стали Наталя Могилевська, Monatik і солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив. Ведучі програми – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

«Я своїм прикладом показую, що у будь-якій ситуації можна знайти сили і почати все спочатку, повірити у себе та зробити щось таке, чого від тебе ніхто не очікує. Саме цьому я хочу навчити дітей. Ця малеча може перевернути все догори дриґом. А я зроблю все, щоб разом з ними ми змінювались на краще та пізнавали нове. Я шукаю дітей з надможливостями: неперевершену малечу, яка змінить майбутнє нашої країни», - прокоментувала свою участь у журі шоу пані Могилевська.

«Цього разу я шукаю особливі голоси, які можна виділити серед мільйонів – це головний фактор, на якому будуть сфокусовані мої вуха. Я буду запрошувати чарівних дітей з магічним голосом у подорож під назвою "Голос. Діти"», - повідомив Monatik.

За повідомленням каналу, для солістів гурту «Время и Стекло» було розроблене подвійне червоне крісло з однією червоною кнопкою:

«Спочатку ми подумали, що подвійне крісло – позитивний момент, адже ми разом співаємо в одному гурті майже 7 років і вже відчуваємо одне одного. Але бували моменти, коли я хотіла натиснути на кнопку, а Позитив всім виглядом показував, що треба трохи зачекати, і навпаки», – прокоментувала пані Дорофєєва.

Четвертий сезон проекту «Голос.Діти» стартує на «1+1» 5 листопада та виходитиме щонеділі о 21.00.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY