«Время и Стекло» в повному складі стануть тренерами шоу «Голос.Діти»

«Время и Стекло» в повному складі стануть тренерами шоу «Голос.Діти»

30 Червня 2017
3086
30 Червня 2017
13:06

«Время и Стекло» в повному складі стануть тренерами шоу «Голос.Діти»

3086
Наді Дорофеєвій та Позитиву підготували спільне суддівське крісло з однією на двох кнопкою
«Время и Стекло» в повному складі стануть тренерами шоу «Голос.Діти»
«Время и Стекло» в повному складі стануть тренерами шоу «Голос.Діти»

В новому телесезоні на глядачів каналу «1+1» чекає шоу «Голос.Діти-4», в якому, як ми вже знаємо, однією з зіркових тренерів буде Наталія Могилевська. Сьогодні стало відомо, що на проекті з’явиться нововведення – подвійне суддівське крісло, у якому сидітимуть солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофеєва та Позитив. За традицією нового сезону про свою участь в проекті новоспечені зіркові тренери оголосили через Інстаграм – виклали відео, в якому зірка минулого сезону проекту Оля Гарбузюк виконує їх хіт. В даному випадку це була пісня «Имя 505».

«Я щаслива стати частиною проекту «Голос.Діти», – підписала відео Дорофеєва. – Це шалено хвилююче і відповідально. І як же круто зазирнути в музичне майбутнє нашої країни. Діти, ми вже не можемо дочекатися, коли розпочнуться «сліпі прослуховування».

Колега Дорофеєвої був більш лаконічним і відео прокоментував просто: «Wow! Супер новина!».

До речі, подвійне суддівське крісло – геть не буденна річ у форматі The Voice. Подвійне суддівство трапляється не так часто: у голандському проекті група Nick & Simon та у німецькому «Голосі» група Boss Burns & Hoss Power.

«Подвійне крісло в «Голосі» - рідкісне явище, в Німеччині та Голландії був такий досвід, але ми хочемо дивувати і дивуємо, – розповіла генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.Чому ми запросили «Время и Стекло»? «Навернопотомучто» :))), це супер-популярний гурт і яскравий дует. Додо і Позитив довго йшли до свого успіху, а зараз разом з креативним продюсером проекту Володимиром Завадюком готуються стати тренерами, і ми чекаємо з нетерпінням їх зустрічі з учасниками нового сезону».

Ім’я ще одного зіркового тренера четвертого сезону проекту «Голос.Діти» буде оголошено незабаром.

Фото: прес-служба «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3086
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду