detector.media
06.10.2017 16:36
«Вести» мають узгоджувати умови оренди приміщень у «Гулівері» через державу – Матіос
«Вести» мають узгоджувати умови оренди приміщень у «Гулівері» через державу – Матіос
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляє, що видання «Весті» змушені продовжити чи заключити угоду про використання приміщень на третьому поверсі ТРЦ «Гулівер» з Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами одержаними від корупційних злочинів

Про це він заявив під час брифінгу у п'ятницю, повідомляє «Українська правда».

«Я радий, що видання "Вести" тепер повинно буде звернутися до національного агентства щодо управління активів і продовжити чи заключити з державою угоду про використання приміщень, а це 3 поверхи "Гулівера" (ТРЦ – ред.), майже 5 тисяч квадратних метрів. Йдеться про те, чи зможе воно там надалі використовувати вкрадене майно», – сказав він.

«Ми не зазіхаємо жодним чином на редакційну політику чи на спроможність і "інтелектуальну глибину", в дужках, матеріалів», – додав головний військовий прокурор.

Нагадаємо, 14 липня Військова прокуратура та Нацполіція провели обшуки в редакції газети «Вести» й «Радио Вести» та інших приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку, у справі «злочинної організації Януковича-Клименка».

Заступник генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос на брифінгу з приводу обшуків висловив сподівання, що газета «Вести» з 14 липня не фінансуватиметься і не виходитиме.

Головна редакторка газети «Вести» Оксана Омельченко заявила, що владі не вдасться припинити вихід газети. Вона також назвала причиною обшуків у редакції низку резонансних публікацій, пов’язаних із діяльністю військової прокуратури й особисто Анатолія Матіоса.

Генеральна прокуратура України у відповідь на запит «Детектора медіа» про результати обшуків повідомила, що це інформація з обмеженим доступом, яка не підлягає оприлюдненню.

Газета «Вести» не зупиняла свій вихід ані 14 липня, ані в наступні будні дні. Архів номерів можна переглянути на сайті «Вестей».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY