detector.media
04.10.2017 23:08
У Києві поліцією затриманий кореспондент російського НТВ
У Києві поліцією затриманий кореспондент російського НТВ
Російський пропагандистський телеканал НТВ повідомив, що кореспондент телепрограми «Центральне телебачення» В'ячеслав Немишев затриманий в Києві. СБУ підтвердила затримання співробітника НТВ.

Про це йдеться на сайті телеканалу.

«Кореспондент «Центрального телебачення» В'ячеслав Немишев знаходиться в одному з відділень поліції української столиці. У Києві він виконував редакційне завдання. Зараз зв'язку з В'ячеславом немає. Відомо, що його допитують співробітники Служби безпеки України», - заявляє НТВ.

Пізніше цей телеканал повідомив, що Немишев начебто записував на вулиці Києва стендап під час якого розрізав столовим ножем «Київський торт». У цей момент його нібито блокував невідомий, який домігся від місцевої поліції затримання співробітника НТВ.

Речниця СБУ Олена Гітлянська у коментарі «Українській правді» розповіла: «Поліція передала нам працівника НТВ, у нього було вилучено акредитацію в "ДНР". Зараз проводиться його опитування, і за результатами у рамках чинного законодавства буде ухвалене рішення щодо подальших кроків».

Cайт НТВ перекрутив повідомлення в українських ЗМІ щодо затримання В’ячеслва Немишева і опублікував новину під назвою: «"Задержали агента ФСБ": украинская пресса празднует победу над журналистом НТВ».

У вересні В’ячеслав Немишев побував на території «ДНР» і підготував до ефіру сюжет під назвою «Малолетние бомбисты: как украинские спецслужбы вербуют детей в Донбассе».

Нагадаємо, у Москві корреспондента російського пропагандистського каналу НТВ у прямому ефірі під час святкування Дня ВДВ вдарив п'яний чоловік у футболці з написом «Оплот».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY