detector.media
28.09.2017 19:54
СТБ запускає 17-й сезон «Битви екстрасенсів»
СТБ запускає 17-й сезон «Битви екстрасенсів»
17-й сезон шоу «Битва екстрасенсів» стартує 1 жовтня на СТБ. Цього року проекту виповнюється 10 років.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Перший випуск шоу вийде в ефірі о 19:00.

«Ніяких таємниць більше не залишиться. Всі двері будуть відчинені. Всі скелети в шафі – знайдені. При чому, це стосується не тільки героїв наших випробувань, а й самих екстрасенсів. У цьому сезоні в "Битві" за титул кращого ясновидця планети будуть змагатися представники дуже різних магічних шкіл і напрямків. Від традиційних медіумів, емпатів і чаклунів до представників індійської магії, демонологів, жриць культу смерті, міських шаманів і духовних практиків. Останній, до речі, не визнає ніяких олдскульних ритуалів, а черпає всю інформацію виключно з "небесного гугла"», - сказала керівниця проекту «Битва екстрасенсів» Наталія Сукач.

Цього року суддівські крісла займуть Альона Курилова, Хаял Алекперов і Павло Костіцин. На етапі перших кастингів до них приєднаються переможці і учасники минулих сезонів: Яна Пасинкова, Сурен Джулакян, Ярослава Федорова, Андрій Сатаненко, Магдалена Мочіовські.

Окрім суддів, перевірити здібності учасників 17-го сезону «Битви екстрасенсів» зможуть звичайні люди з вулиці. В першому випуску екстрасенси з'ясують, які предмети вони сховали в таємному ящику.

В кріслі «Містера Ікс» співак Олег Винник, про якого екстрасенси обіцяють розказати факти, які раніше не знав ніхто.

Нагадаємо, у січні Нацрада за своїм запитом отримала висновок Незалежної медійної ради, яка визначила, що трансляція телеканалом СТБ окремих випусків передач «Один за всіх», «Битва екстрасенсів» та «Хата на тата», а також анонсів передач «МастерШеф» та «Один за всіх» порушує заборону трансляції передач, шкідливих для здоров’я дитини, в часовому проміжку з 6:00 по 23:00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY