detector.media
05.09.2017 17:36
Розпочинаються зйомки українського історичного фільму «Крути 1918. Захист»
Розпочинаються зйомки українського історичного фільму «Крути 1918. Захист»
8 вересня у Межигір’ї стартують зйомки повнометражної драми «Крути 1918. Захист» режисера Олексія Шапарєва, яка присвячена 100-річчю бою під Крутами - трагічних для України подій, де близько 300 студентів і юнкерів протистояли багатотисячній більшовицькій армії.

Про це повідомляє прес-служба студії Good Morning Film.

Фільм розповідатиме історію молодих людей – героїв свого часу, які самовіданно стали на захист Батьківщини.  У бою під Крутами, взимку 1918 року, багато хто з них заплатив своїм життям заради незалежності України. На тлі цих трагічних для країни подій зароджується кохання головних героїв картини – Софії та Андрія.

За словами режисера Олексія Шапарєва, протягом осені будуть проведені складнопостановочні зйомки – з використанням спец- та піротехнічних ефектів, за участю великої кількості акторів масових сцен, тварин та каскадерів.

В картині братиме участь як українські молоді артисти, так і досвідчені актори. Творча група фільму впевнена, що кастинг приємно здивує глядачів.

Жанр фільму - історичний, драма, екшн. Автор сценарію - Костянтин Коновалов.  Продюсер - Андрій Корнієнко.

Реліз стрічки, яка знімається за фінансової підтримки Держкіно, заплановано на 2018 рік.

Нагадаємо, 22 березня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Гуд Монінг Дістрібьюшн» контракт про надання проекту «Крути 1918. Захист» державної фінансової підтримки розміром 26 млн. грн. Загальна вартість виробництва – 52 млн. грн.

На фото - під час підписання угоди

Фото: Держкіно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY