detector.media
31.08.2017 19:15
На Львівщині розбився автомобіль із журналістами львівського телеканалу НТА та ІА «Вголос»
На Львівщині розбився автомобіль із журналістами львівського телеканалу НТА та ІА «Вголос»
Сьогодні, 31 серпня, у ДТП поблизу села Верхній Лужок Старосамбірського району (Львівська область) потрапив автомобіль Daewoo Lanos, у якому перебували троє місцевих журналістів. Машина із журналістами врізалася у бетонний бар’єр на мості, що розділяє смуги руху.

Про це повідомляє ІА «Вголос» та інформує Zaxid.net з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як стало відомо ІА «Вголос» з власних джерел, 28-річному львів'янину, водієві телеканалу НТА Володимиру Тибінці, який перебував за кермом Daewoo Lanos, раптово стало погано, він не впорався з керуванням та в'їхав у залізобетонну опору мосту. Унаслідок ДТП водій загинув. Як повідомляє Zaxid.net, загиблий, крім каналу НТА,  працював також в АТП-1, обслуговуючи нічні маршрути у Львові. У нього залишились дружина та двоє дітей.

В аварії постраждали журналіст телеканалу НТА Олег Галів та оператор Іван Мазуренко. Також серед потерпілих - працівник ІА «Вголос», депутат Миколаївської районної ради Михайло Галущак. У нього підозрюють перелом ноги та струс мозку. Потерпілих внаслідок ДТП оглядають медики.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, Львівська телекомпанія ПП «НТА - Незалежне телевізійне агентство» (раніше мовила під логотипами «НТА» і «2»)  у березні 2015 року отримала супутникову ліцензію. У липні 2015 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію НТА на ефірне аналогове мовлення на 57 ТВК у Львові у зв'язку зі зміною власників, керівника, редакційної ради і програмної концепції.

На фото - на місці аварії

Фото: Ігор Зінкевич

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY