detector.media
10.08.2017 11:11
У Луцьку колишній суддя зробив зауваження місцевій журналістці та згадав убитого Бузину
У Луцьку колишній суддя зробив зауваження місцевій журналістці та згадав убитого Бузину
9 серпня у Луцькому міськрайонному суді екс-голова Печерського суду Києва Микола Замковенко зробив зауваження волинській журналістці Оксані Петрук щодо вибору його фото, яке вона розмістила на своїй сторінці у Facеbook. При цьому він згадав у розмові про вбитого журналіста Олеся Бузину

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

«Микола Замковенко зробив мені досить неоднозначний натяк. Раніше він заявляв про тиск громадськості на суд. А сьогодні, 9 серпня, перед початком засідання він у присутності прокурора  (Волинської області – ред.) Володимира Бущака сказав, що на його думку, фото, яке я розмістила у дописі про суд, невдале. Що в мережі є інше фото, де він на своїй дачі. “Один журналіст сфотографував мене і написав, що Ботанічний сад відпочиває порівняно з моєю дачею. Його вже нема в живих. Завалили як кабана під під’їздом”, – сказав Микола Замковенко. Згодом він уточнив, що йдеться про Олеся Бузину», – повідомила журналістка.

Як пише ІМІ, нині пані Петрук працює з командою незалежних журналістів над створенням Центру журналістських розслідувань «Сила правди», а екс-голова Печерського суду Києва пан Замковенко є захисником обвинувачуваного в хабарництві волинського податківця Руслана Вандьо.

Нагадаємо, 29 липня у Луцьку, в районі проспекту Соборності, троє чоловіків побили журналіста Ярослава Андрусяка, який зробив їм зауваження.

20 квітня, під час підготовки сюжету на території одного із підприємств у Луцьку, невідомі побили оператора місцевої телерадіокомпанії, а також перешкоджали роботі журналіста цієї ТРК. Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом перешкоджання роботі журналіста та нанесення легких тілесних ушкоджень.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY