detector.media
06.08.2017 14:06
У Підмосков’ї американський журналіст дістав після нападу ножові поранення
У Підмосков’ї американський журналіст дістав після нападу ножові поранення
У будинок американського журналіста Райлі Уаггамана в селищі Моніно (Московська область, Росія) проник чоловік з ножем і поранив господаря будинку.

Про це з посиланням на повідомлення у російських ЗМІ повідомляє видання «Гордон».

Райлі Уаггаман працює заступником редактора англомовного інтернет-ЗМІ Russia Insider і кореспондентом іранського телеканалу Press TV.

Після нападу Уаггаман госпіталізований з ножовим пораненням в живіт. ЗМІ пишуть, що теща  журналіста, побачивши, що зятя поранили, вистрибнула з вікна, зламавши п'яту. Дружина американця і його син, якому ще не виповнилося й місяця, в цей час спали.

У головному управлінні МВС РФ по Московській області поінформували, що зловмисник в масці проник в будинок через відкрите вікно першого поверху. «Погрожуючи 49-річній жінці і її 31-річному зятю предметом, схожим на ніж, завдав тілесні ушкодження чоловіку, після чого відкрито викрав грошові кошти і мобільні телефони. Сума збитку склала 10 тисяч рублів», - йдеться в повідомленні.

Підозрюваного затримали, це неодноразово судимий 51-річний житель того ж району. Кримінальну справу порушено за ч. 4 ст. 162 (розбій) Кримінального кодексу РФ.

Нагадаємо, у Москві корреспондента російського пропагандистського каналу НТВ у прямому ефірі під час святкування Дня ВДВ вдарив п'яний чоловік у футболці з написом «Оплот».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY