detector.media
21.07.2017 19:32
Прес-секретар Білого дому пішов у відставку через розбіжності з Трампом
Прес-секретар Білого дому пішов у відставку через розбіжності з Трампом
Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер сьогодні вранці, 21 липня 2017 року, пішов у відставку через розбіжності з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом.

Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на The New York Times.

«Шон Спайсер, прес-секретар Білого дому, пішов у відставку в п'ятницю вранці, заявивши президенту Трампу, що він не згоден з призначенням нью-йоркського фінансиста Ентоні Скарамуччі в якості директора по зв'язках з громадськістю», - повідомляє американське видання з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.

Також зазначено, що Дональд Трамп запропонував Скарамуччі посаду директора зі зв'язків з громадськість зранку о 10.00. Президент США просив Шона Спайсера залишитися, але той відмовився, заявивши, що призначення Скарамуччі є серйозною помилкою.

Нагадаємо, у травні стало відомо, що президент США Дональд Трамп і його радники, намагаючись стримати наростаючу кризу через справу про зв'язки з РФ, яка загрожує президентству, збираються зробити перестановки в команді і створити «військовий штаб» в Білому домі. В Білому домі також планують набагато агресивніше боротися з витоками інформації про контакти колег Трампа, в тому числі його зятя і старшого радника Джареда Кушнера, з Росією.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY