detector.media
16.07.2017 17:13
Роман Сущенко привітав сина Максима з днем народження телеграмою
Роман Сущенко привітав сина Максима з днем народження телеграмою
«Будь здоровий, рости справжнім чоловіком, розумним і сильним…»

Незаконно заарештований в Москві український журналіст Роман Сущенко привітав сина Максима із Днем народження. Максиму виповнилося 10 років.

Про це Укрінформу повідомила родина журналіста.

«Максиме, рідний сину, вітаю з Днем народження. Будь здоровий, рости справжнім чоловіком, розумним і сильним. Люблю тебе, до скорого... Твій тато Роман», - написано в привітанні.

Як повідомляв «Детектор Медіа», власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі.

27 червня Лефортовський суд Москви продовжив термін арешту українського журналіста Романа Сущенка до 30 вересня. Марк Фейгін подав скаргу на рішення райсуду.

У четвер, 13 липня, Московський міський суд розглянув скаргу адвоката Марка Фейгіна на продовження арешту журналіста Романа Сущенка та залишив рішення Лефортовського суду у силі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY