detector.media
14.07.2017 15:28
Луцька журналістка Аріна Крапка повідомляє про погрози від екс-поліцейського
Луцька журналістка Аріна Крапка повідомляє про погрози від екс-поліцейського
Журналістка «Громадського радіо» та видання «Четверта влада» Аріна Крапка(Ірина Мусій) заявила, що їй погрожує екс-поліцейський Володимир Сокол через соціальну мережу Facebook

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ)

За словами журналстки, впродовж кількох місяців користувач із псевдонімом Ян Сміт публікував у Facebook образливі пости про неї. А в одному з коментарів відповів журналістці: «Ти мій особистий м'ячик для биття і розваг».

Після цього журналістка написала заяву в Луцький відділ поліції.

«Я просто написала в заяві, бо вважаю, що його систематичні пости становлять загрозу моєю життю і здоров'ю», – сказала вона.

Як пише ІМІ, в поліції їй відповіли, що після перевірки «факти, які підтверджують вчинення злочину, або правопорушення із псевдонімом “Ян Сміт”, або будь-яким чином становлять реальну загрозу життю та здоров'ю відсутні».

Журналістка пише статті на тему фемінізму, захисту прав людей. ІМІ зазначає, що користувач Ян Сміт негативно ставиться до феміністок, адже написав у одному з коментарів: «Ти феміністка. Феміністки не люди».

Нагадаємо, у травня в соціальній мережі Facebook поширювалося змонтоване відео, яке дискредувало луцьку журналістку Аріну Крапку. Журналістка назвала це тиском на неї та пов'язує це із професійною діяльністю.

Крім того, журналістка судиться з благодійним фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» через ненадання інформації на запит щодо звітів про надходження та витрати коштів фонду з 2014 року.

На фото - Аріна Крапка

Фото: Facebook Аріни Крапки

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY