detector.media
23.06.2017 16:35
Директором з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна» призначено Олену Шабашкевич
Директором з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна» призначено Олену Шабашкевич
Новий топ-менеджер формуватиме стратегію розвитку цифрових медіа

З червня до команди «Медіа Група Україна» приєдналася досвідчений менеджер і фахівець Олена Шабашкевич.

Про це «Детектору Медіа» повідомила прес-служба медіа-холдингу.

На позиції директора з розвитку інтернет-проектів Олена Шабашкевич формуватиме стратегію розвитку цифрових медіа та забезпечуватиме повний цикл підтримки бізнесу Медіа Групи в інтернеті. Пані Шабашкевич має понад 15 років управлінського досвіду в таких компаніях, як KP-Media, New Frontier Media Group, Linea12-ETC, UMH Digital Ventures, з 2011 року працювала директором проекту Bigmir.net.

«Розвиток цифрових активів Групи - одне з ключових завдань, яке стоїть перед нашим бізнесом, - підкреслив директор медіа-холдингу «Медіа Група Україна» Євген Лященко. - В управлінні Групи перебуває пул ресурсів з величезним потенціалом: це, перш за все, сайти Сегодня.ua і Vogue.ua, представництва наших ТВ-каналів в YouTube і соцмережах. Шукати і реалізовувати способи ефективної монетизації, виводити наші інтернет-проекти на рівень рентабельності і прибутковості - це те бізнес-завдання, яке Група ставить перед Оленою. Досвід і компетенції Олени дозволяють нам розраховувати на реалізацію наших найсміливіших планів».

Нагадаємо, ТОВ «Медіа Група Україна» – медіа-холдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал «НЛО TV», «Індиго TV», тематичні канали «Футбол 1» і «Футбол 2», «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас», «34 канал», «Сигма»), сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (OLL.TV, Xtra TV, Ukraine.TV), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema і холдинг «Сьогодні Мультимедіа».

Як повідомляв «Детектор Медіа», на початку червня «Медіа Група Україна» презентувала лінійку цифрових вимірювальних і аналітичних продуктів для ринку телебачення і реклами від компанії Digital Screens під назвою Deepmetrics. Deepmetrics вимірює перегляд в IPTV і ОТТ, джерела даних - інтерактивне телебачення «Укртелекому», дані Oll.tv і партнерської мережі Oll.tv, результати репрезентативні тільки для абонентів цих провайдерів.

На фото: Олена Шабашкевич

фото Медіа Група Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY