detector.media
21.06.2017 15:18
Соцмережа «Однокласники» поновила мобільний додаток, який обходить заборону
Соцмережа «Однокласники» поновила мобільний додаток, який обходить заборону
Російська соціальна мережа «Одноклассники» розсилає українським користувачам повідомлення, у яких роз’яснює, як обійти заборону

Про це пише УНІАН.

«Ви знову можете без обмежень спілкуватися в "Одноклассниках" зі своїми рідними і близькими. Це можливо за допомогою офіційних мобільних додатків ОК для iPhone і Android», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що українці завдяки останньому оновленню додатків знову можуть заходити в «Одноклассники» й користуватися всіма сервісами соціальної мережі.

«Встановіть додаток ОК на свій смартфон або оновіть програму до останньої версії в тому випадку, якщо вона у вас вже встановлена», – інформує мережа.

Повідомляється, що останню версію програми можна завантажити в офіційних магазинах додатків AppStore та Google Play.


Нагадаємо, 15 травня Президент України Петро Порошенко своїм указом увів у дію рішення РНБО «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», які передбачають блокування Mail.ru, «Яндекса», соцмереж «ВКонтакте» та «Однокласники». Крім того, суттєво розширено коло російських телерадіокомпаній, IT-компаній і виробників програмного забезпечення, які потрапили під обмеження. 17 травня після офіційної публікації указ набув чинності.

У РНБО повідомили, що не будуть карати тих, хто знайде можливість користуватися забороненими російськими інтернет-ресурсами.

Українська аудиторія мобільних додатків заблокованих російських ресурсів практично не зменшилася після введення санкцій, свідчать дані дослідження Kantar TNS CMeter.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY