detector.media
05.06.2017 10:01
Раніше перенесена через протести «пряма лінія» з Путіним відбудеться в червні
Раніше перенесена через протести «пряма лінія» з Путіним відбудеться в червні
«Пряма лінія» з президентом РФ Володимиром Путіним у 2017 році відбудеться 15 червня, йдеться в офіційному повідомленні на сайті Кремля.

Про це повідомляє «Медуза».

В останні роки «пряма лінія» з Володимиром Путіним проходила в квітні. У 2017 році після масових антикорупційних акцій 26 березня прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомив про перенесення заходу на невизначений термін, пославшись на «щільний робочий графік» Путіна.

Питання Путіну приймають за телефоном 8 800 200 40 40, у вигляді SMS або MMS-повідомлень на номер 04040 і на сайті moskva-putinu.ru. Крім того питання збирають в офіційних групах в соцмережах «ВКонтакте» і «Одноклассники». У магазинах AppStore і GooglePlay розміщено офіційний додаток «Москва-Путіну».

На сайті проекту «Пряма лінія» опублікували перші запитання громадян РФ, які вони мають намір поставити Путіну. Зокрема, росіяни розповідають про проблеми ошуканих пайовиків, побоювання з приводу підвищення пенсійного віку, низькі зарплати медпрацівників, просять Путіна пояснити, чому міцний рубль має зашкодити економіці.

12 червня, в День Росії, у багатьох містах країни планується провести нові акції проти корупції, до яких закликає засновник Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Олексій Навальний. У період з 1 червня по 12 липня в Росії посилені правила проведення масових заходів у зв'язку з футбольними матчами Кубка конфедерацій.

Нагадаємо, телемарафон Володимира Путіна у Росії проводиться з 2001 року. Спочатку цей захід у Росії проводився наприкінці року. З 2011-го його проведення перенесли на квітень.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY