detector.media
02.06.2017 18:01
«2+2» влітку покаже детективне скриптед-реаліті «Зловмисники»
«2+2» влітку покаже детективне скриптед-реаліті «Зловмисники»
Телеканал «2+2» розпочав зйомки гостросюжетного скриптед-реаліті «Зловмисники», прем’єра якого запланована влітку.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Зловмисники» – реконструкція злочинів, що відбуваються на вулицях українських міст і сіл. Кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію (вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах) зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями. Крім реконструкції злочину глядачі також познайомляться з «методами роботи» злочинців (аферистів, шахраїв, крадіїв на довірі) та матеріалами кримінальних справ. Хронометраж серії: 30 хвилин.

«Цього року 2+2 вже запустив кілька успішних прем’єр українських гостросюжетних серіалів – "Одинак", "Команда", "Схватка", "Зустрічна смуга". У "Зловмисниках" ми вирішили не відходити від гостросюжетного жанру, але поексперементувати з форматом і запропонувати глядачам детективне скриптед-реаліті. В новому проекті крім робname="_GoBack">оти слідчих ми також зосередимось на детальній реконструкції дій злочинців: підготовці до злочину, спробах заплутати слідство, механіці шахрайських прийомів», – зазначив генеральний продюсер «2+2» Максим Кривицький.

Виробництвом «Зловмисників» на замовлення «2+2» займається Управління журналістських проектів «1+1 медіа» під керівництвом Максима Шиленка. Зйомки проекту відбуваються за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, яке забезпечило творчій групі проекту можливість роботи у відомчих архівах, надало дозвіл на зйомки у криміналістичному та кінологічному центрах, в інших підрозділах  МВС, зазначає канал.

Читайте також на «Детекторі медіа»: «Максим Кривицкий: «Мы больше не говорим, что “2+2” – нишевый мужской телеканал» та «Українські телепродюсери – про те, чому серіали на телебаченні поступилися телешоу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY