detector.media
25.05.2017 11:58
Механізму блокування російських інтернет-ресурсів ще не розроблено – Грицак
Механізму блокування російських інтернет-ресурсів ще не розроблено – Грицак
Голова Служби безпеки України (СБУ) Василь Грицак повідомив, що механізм блокування російських інтернет-ресурсів наразі не розроблений, але процес триває.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Механізм ще не розроблений, але буде введений», – сказав пан Грицак сьогодні, 25 травня, у Києві, відповідаючи на питання журналістів.

За його словами, механізм блокування російських інтернет-ресурсів розробляється.

Нагадаємо, 15 травня Президент України Петро Порошенко своїм указом увів у дію рішення РНБО «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», які передбачають блокування Mail.ru, «Яндекса», соцмереж «ВКонтакте» та «Однокласники». Крім того, суттєво розширено коло російських телерадіокомпаній, IT-компаній і виробників програмного забезпечення, які потрапили під обмеження. 17 травня після офіційної публікації указ набув чинності.

НКРЗІ заявила, що інтернет-провайдери, які не виконають рішення РНБО «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» будуть притягнуті до адміністративної відповідальності та накладення штрафу.

У РНБО повідомили, що не будуть карати тих, хто знайде можливість користуватися забороненими російськими інтернет-ресурсами.

Департамент кіберполіції Національної поліції України закликає громадян повідомляти про факти невиконання провайдерами Указу Президента України щодо блокування російських інтернет-ресурсів.

Більше за темою можна дізнатися тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY