detector.media
22.04.2017 10:01
Російські ЗМІ маскують урядову пропаганду під новини – тіньовий міністр оборони Канади
Російські ЗМІ маскують урядову пропаганду під новини – тіньовий міністр оборони Канади
Джеймс Безан, депутат федерального парламенту Канади від опозиційної Консервативної партії, який у тіньовому уряді займає пост міністра оборони, підтримує боротьбу проти російської пропаганди. Йому, як і чинному міністру зовнішніх справ Канади Христі Фріланд, російська влада заборонила в'їзд до Росії.

Про це Джеймс Безан сказав в інтерв’ю «Укрінформу».

У відповідь на питання журналіста «Чи становить російська пропаганда загрозу для канадців?» він сказав: «Так. Доки вона вкидає альтернативні факти – ми усі в небезпеці. Канаді та союзникам треба грати більшу роль у розвінчанні пропагандистських кампаній, які проводять RT, Sputnik та інші контрольовані російською державою ЗМІ».

За його словами, ці ЗМІ намагаються зробити свої матеріали подібними на справжні новини.

«Хоча багато їхніх повідомлень є урядовою пропагандою, яка підтримує Путіна і його режим», - зазначив канадський політик.

Раніше Посол України в Канаді Андрій Шевченко закликав канадське суспільство підготуватися до можливих інформаційних атак з боку Росії.

Нагадаємо, суд дозволив Генпрокуратурі України попросити в Канади підтримки у пошуках справжніх авторів книги Opportunity Ukraine, яку начебто написав Віктор Янукович.

На фото - Джеймс Безан

Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY