detector.media
19.04.2017 12:50
При Міністерстві інформполітики формується новий склад громадської ради
При Міністерстві інформполітики формується новий склад громадської ради
Продовжується прийом заяв на участь в установчих зборах для формування нового складу громадської ради при Міністерстві інформаційної політики України (МІП)

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Як зазначено в релізі, прийом заяв та їх реєстрацію здійснює секретар ініціативної групи до 24 квітня 2017 року (включно) у робочі дні та години у приміщенні Кабінету Міністрів України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 12/2.

Заява кожного інституту громадянського суспільства, незалежно від способу її подання, реєструється у журналі обліку документів ініціативної групи.

«Проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Міністерстві інформаційної політики України призначено на 10:00 г 24 травня 2017 року за адресою: м. Київ, вул. С. Петлюри, 15», – повідомляє МІП.

Нагадаємо, 3 квітня, відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Держкіно. До ініціативної групи з підготовки зборів надійшли заяви від 40 інститутів громадянського суспільства, які бажали взяти участь у формуванні нового складу громадської ради. До участі в установчих зборах було допущено 29 з них – решті відмовили переважно через неправильно оформлені документи.

А 9 лютого відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо. До ініціативної групи з підготовки зборів надійшли заяви від 23 інститутів громадянського суспільства, які бажали взяти участь у формуванні нового складу громадської ради. Представники усіх 23 інститутів увійшли до громадської ради Держкомтелерадіо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY