detector.media
04.04.2017 14:10
В Одесі журналістів не пускали у будівлю міськради
В Одесі журналістів не пускали у будівлю міськради
В Одесі представники комунального підприємства «Муніципальна охорона» не пропускали представників ЗМІ та інвесторів однієї з недобудов міста у приміщення міської ради.

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

«ЗМІ прийшли разом з інвесторами, інші журналісти – на засідання виконкому, яке в цей день мало відбутися в Одеській міській раді. Засіданню передував пікет інвесторів однієї з недобудов міста. Після акції мітингувальники разом з представниками ЗМІ зайшли до приміщення міськради, де їх протягом 30 хвилин охорона не пропускала далі встановленого турнікету», – пише ІМІ.

За повідомленням журналістів телеканалу «Думська ТВ», співробітники міськради пояснювали свої дії новими правилами техніки безпеки.

«Охорона відправляла журналістів через бічні двері, а деякі співробітники міськради переконували пресу, що вони і раніше завжди ходили через запасний вхід, але просто не пам'ятають про це», - повідомляє «Думська».

Як повідомляє ІМІ, в Одеській міськраді спростовують дану інформацію та вважають, що всі ЗМІ, які бажали бути присутніми на засіданні виконкому, відповідно зареєструвалися та отримали порядок денний, після чого мали можливість без будь-яких перешкод пройти до зали.

«В цей же день з ранку до Одеської міськради прийшла група інвесторів “Золотого берега”. У них не було домовленості про зустріч ні з одним віце-мером. Тому, коли віце-мер Андрій Котляр закінчив намічені раніше справи, він їх прийняв. Після чого ЗМІ, які прийшли з представниками “Золотого берега”, разом з представниками інвесторів пройшли в кабінет віце-мера», - розповіла керівниця відділу по зв’язкам з ЗМІ міської ради Наталя Мальцева.

Як писав «Детектор медіа», у лютому члени постійної комісії з соціальних питань Подільської міської ради (Одеська область) видалили журналіста зі свого засідання, вирішивши проводити його в закритому режимі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY