detector.media
31.03.2017 12:35
ICTV знімає нове шоу «Комік на мільйон»
ICTV знімає нове шоу «Комік на мільйон»
У Києві розпочалися зйомки нового гумористичного шоу «Комік на мільйон» власного виробництва ICTV. Переможець проекту отримає квартиру і роль в одному з комедійних проектів телеканалу

Про це повідомляє прес-служба ICTV

«Ми замахнулися на шоу, аналогів якому немає в світі, у всякому разі, нам не зустрічалися, – розповіла продюсер проекту Анастасія Штейнгауз. – Це перший проект, в якому змагаються професійні гумористи, і при цьому вони повинні освоїти і проявити себе у всіх жанрах гумору: від пародії, естрадного монологу, театральної постановки до імпровізації. Спеціально для цього ми зібрали команду найкращих авторів, які професійні в окремих видах гумору і задають планку для наших конкурсантів».

Протягом декількох місяців команда ICTV провела відбори учасників в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та Одесі.

Над проектом працюють: стендап-комік Андрій Колмачевський, комік Роман Міщеряков та команда сценаристів на чолі з креативним продюсером Сергієм Сивохою. Суддями обрано комедійних акторів: Віктора Андрієнка, Катерину Скулкіну та Євгена Сморигіна.

«Ідея проекту геніальна, – каже пан Андрієнко. – Вона давно витала в повітрі, і потрібно було її матеріалізувати. Є різні смішні конкурси, але тих, які розкрили б людину і її багатогранність – не так вже й багато. Працювати на відборах, звичайно, складно. Якщо ми бачимо, що людина не може йти далі – відмовляємо. Комусь не вистачає досвіду, комусь – майстерності. Але є ті, яких хочеться дивитися, у кого є драйв. Такі конкурси дають людей не тільки професійних, а й тих, які хочуть працювати. Їм ми підказуємо, що потрібно робити, щоб багато досягти. Цей конкурс не для того, щоб когось один раз взяли в ефір, а для того, щоб ми знайшли серед наших людей таланти.

Вести проект будуть ведучий програми «Ранок у великому місті» Антон Равицький та шоумен Макс Лєснічий.

 «Сама ідея такого талант-шоу серед коміків мені дуже подобається. Цікаві, своєрідні люди, достатньо сміливі для того, щоб вийти на сцену і прийняти виклик, заявити про своє право на звання кращого гумориста країни – і безцінний досвід познайомитися з ними. Всім конкурсантам доведеться пройти через низку випробувань, оволодіти всіма жанрами гумору, довести собі і журі, що вони здатні на неможливе», – прокоментував пан Равицький.

Гумористичне шоу «Комік на мільйон» вийде на телеканалі ICTV цієї осені.

Як писав «Детектор медіа», 15 квітня на телеканалі ICTV відбудеться прем’єра тревел-шоу «Відпустки по обміну».

Фото: прес-служба ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY