detector.media
13.03.2017 09:00
В Україні запрацювало креативне агентство Publicis Ukraine
В Україні запрацювало креативне агентство Publicis Ukraine
Глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One в Україні повідомляє про початок роботи креативного агентства Publicis Ukraine, керівником якого призначено Іванну Скульську-Лов. Раніше мережа в Україні була представлена агентством Publicis Visage.

Про це повідомляє прес-служба Publicis.

«Мені надзвичайно приємно, що структура групи Publicis One поповнилась агентством з таким досвідом, можливостями і репутацією. Ми використали ресурси групи, щоб згуртувати в агентстві Publicis команду, сповнену ентузіазму та здатну забезпечити найвищий рівень комунікаційних рішень для своїх клієнтів. Я впевнений, що за підтримки групи і мережі команда Publicis розкриє свій величезний потенціал і виведе агентство в лідери ринку», – сказав СEO Publicis One України і Східної Європи Олег Попенко.

«Перед нами стоять амбітні цілі і задачі − нове агентство, нова команда, красномовне ім’я та потужна підтримка і досвід всесвітньовідомої мережі», − відзначила Скульська-Лов.

Як повідомляється, пані Скульська-Лов має більш ніж 15-річний досвід у рекламній галузі. Вона займалась проектами з використанням як традиційних медіа, так і нових підходів. Новий керівник працювала над категоріями з обмеженнями і традиційними товарами FMCG, а також має досвід роботи з послугами, неприбутковими організаціями, локальним бізнесом і транснаціональними корпораціями.

Як повідомляється в релізі, глобальні клієнти мережі, такі як Renault, L’Oreal та Nestle, вже серед клієнтів Publicis Ukraine.

Нагадаємо, в кінці березня Publicis One отримала нове глобальне і регіональне керівництво. Зокрема, в регіоні ЕМЕА, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс був призначений Йохан Пармент’є, Центральну й Східну Європу очолив Міша ЛукічКевін Тромп став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Підтримку цим керівникам надає регіональний Chief Financial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк.

Влітку 2016 року глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One оголосила про нових директорів в країнах Центральної і Східної Європи. Тоді український офіс очолив генеральний директор Олег Попенко (до цього – генеральний директор Publicis Groupe Ukraine)  та фінансовий директор Ігор Крикун (до цього – фінансовий директор PublicisGroupe Ukraine). 

Publicis One – це міжнародна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом можливості та досвід агентств Publicis Groupe. 

На фото - Іванна Скульська-Лов

Фото: прес-служба Publicis

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY