detector.media
27.02.2017 14:20
У Львові відкрито справу через видалення депутатом диктофонного запису журналістці GalInfo
У Львові відкрито справу через видалення депутатом диктофонного запису журналістці GalInfo
Слідчий відділ Галицького ВП ГУНП у Львівській області розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 171 Кримінального кодексу за фактом перешкоджання журналістці GalInfo Анни Голішевської депутатом Львівської обласної ради Іваном Лабаєм

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на GalInfo.

Провадження було відкрито 21 лютого цього року за заявою журналістки.

У заяві, зокрема, Голішевська зазначила, що 13 лютого вона була присутня на  засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я Львівської облради та здійснювала  професійну журналістську діяльність.

Згідно з заявою, за 10 хвилин до закінчення засідання комісії вона спробувала забрати свій телефон, який працював в режимі запису і водночас «заряджався». Телефон лежав біля крісла, на яке перед тим підсів депутат від фракції БПП Іван Лабай, почавши розмову з в. о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Іриною Микичак.

Як зазначено, депутат почав вимагати стерти запис, але почувши  відмову, видер телефон з  рук і власними руками видалив 30-хвилинний запис.

Як писав «Детектор медіа», 13 лютого, під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я Львівської облради, депутат фракції від Блоку Петра Порошенка, головний лікар Пустомитівської центральної районної лікарні Іван Лабай забрав телефон у журналіста інтернет-видання GalInfo і видалив диктофонний запис.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY