detector.media
24.02.2017 16:00
Медійне агентство Navigator Media очолить Валерій Батушанський
Медійне агентство Navigator Media очолить Валерій Батушанський
З 1 березня 2017 року медійне агентство Navigator Media, що входить в комунікаційну групу Dentsu Aegis Network Ukraine, замість Дар’ї Кабанової очолить Валерій Батушанський, який раніше керував напрямком по роботі з клієнтами.

Про це повідомляє прес-служба групи.

Пані Кабанова продовжить свою кар'єру в рекламній галузі.

 «Я вдячний Даші Кабановій за її особистий внесок у запуск і розвиток Navigator Media. Під її керівництвом агентство практично зі старту продемонструвало високі темпи зростання, значно випереджаючи розвиток українського рекламного ринку. На сьогодні в агентстві зібрана ефективна команда талановитих співробітників. Вони – великі молодці, і я впевнений, що Валерій Батушанський продовжить тренд активного розвитку компанії», - прокоментував Олександр Гороховський, СЕО Dentsu Aegis Network Ukraine.

Navigator Media – медійне агентство, що входять до складу Dentsu Aegis Network Ukraine, член Всеукраїнської рекламної коаліції. За 6 років своєї діяльності командою було реалізовано понад 2000 проектів як в Україні, так і за її межами.

Нагадаємо, влітку 2016 року українське агентство performance маркетингу (один з напрямків інтернет-маркетингу) Promo і комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine домовилися про стратегічне партнерство

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY