detector.media
01.02.2017 14:40
Insider запрацював у тестовому режимі
Insider запрацював у тестовому режимі
Але про повноцінний перезапуск проекту, що припинив свою роботу рік тому, говорити зарано.

Про це «Детектору медіа» розповів засновник видання Insider Сергій Щербина, коментуючи оновлення новинної стрічки на сайті.

«Наразі сайт працює в тестовому режимі, оскільки довгий час ніяких технічних робіт на ньому не проводилося. Ми випробовуємо дієздатність адмінки, виправляємо певні недоліки в її роботі. Крім того, раніше не було доступу до архіву, наразі працюємо й над цим. Але про повне відновлення роботи видання говорити зарано. Тривають перемовини», - зазначив він. 

За словами Сергія Щербини, Insider, як і раніше, належить ТОВ «Всеукраїнська медіа группа», власником якої є бізнесмен Олексій Тамразов, усі майнові права на видання належать йому.

«Щодо команди, яка працюватиме над проектом, та подальшої долі Insider буде прийнято окреме рішення», - підсумував пан Щербина.

Нагадаємо, українське видання Insider, засноване восени 2013 року Олексієм Тамразовим і Сергієм Щербиною, припинило свою роботу 1 лютого 2016 року.

Сергій Щербина працював редактором рубрик «Політика» та «Розслідування» на сайті Realist, звідки пішов наприкінці 2016 року. Пізніше з інтернет-видання Realist звільнилися ще шестеро журналістів. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY