detector.media
25.01.2017 09:12
Володимира Ар’єва переобрано президентом комітету ПАРЄ з питань культури, освіти та науки
Володимира Ар’єва переобрано президентом комітету ПАРЄ з питань культури, освіти та науки
Голову української парламентської делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Володимира Ар'єва переобрали головою Комітету ПАРЄ з питань культури, освіти та науки на другий термін.

Про це він повідомив на своїй Фейсбук-сторінці

«Мене переобрали президентом Комітету ПАРЄ з питань культури, освіти та науки на другий термін», - зазначено в повідомленні.

Колишній тележурналіст, народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Володимир Ар'єв був обраний на цю посаду вперше у січні минулого року. 

Володимир Ар’єв почав працювати журналістом у 1993 році, співробітничав з телеканали «Інтер», «1+1», СТБ, 5-й канал. Народним депутатом від Блоку «Наша Україна — Народна самооборона» обраний у 2007 році, у 2012 році обирався народним депутатом в окрузі № 218 у Києві як безпартійний, висунутий Об'єднаною Опозицією.  На дострокових парламентських виборах 2014 року був висунутий «Блоком Петра Порошенка»  і обраний в окрузі № 218, Київ.

Нагадаємо, вчора у резолюції ПАРЄ закликало Росію звільнити Романа Сущенка та припинити переслідування кримських журналістів. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY