detector.media
04.01.2017 09:30
Адвокату Курченка відмовлено у відводі судді Карабаня
Адвокату Курченка відмовлено у відводі судді Карабаня
Печерський суд відмовив захисту власника «Східно-європейської паливно-енергетичної компанії» (CЄПЕК) та «Українського медіа холдингу» Сергія Курченка у відводі судді Володимира Карабаня.

Про це у Facebook повідомив адвокат Курченка Юрій Сухов.

«Хто б сумнівався. Відвід судді Карабаня розглянули в Печерському суді без моєї участі і відмовили в задоволенні. Карабань відразу після цього почав засідання з розгляду клопотання прокуратури про третій арешт Курченко С.В. без моєї участі. І переніс засідання на сьогодні (3 січня – ред.) після закінчення робочого дня на 18.30», - написав він.

3 січня повідомлялось, що Печерський районний суд Києва не зміг обрати запобіжний захід для Курченка через відвід судді Володимира Карабаня, заявлений адвокатом бізнесмена Суховим.

Наразі Курченко оголошений у міжнародний розшук. Його підозрюють у скоєнні тяжких і особливо тяжких злочинів у банківській сфері, паливно-енергетичному сектор. Через свою близькість до екс-президента Віктора Януковича, який міг відіграти ключову роль у збагачення молодого бізнесмена. Сергій Курченко навесні 2014 року був внесений до санкційного списку ЄС.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив 30 травня, що справи високопосадовців часів Віктора Януковича - бізнесмена, власника «Українського медіа холдингу» Сергія Курченка та колишнього міністра доходів і зборів, якого називають власником медіахолдингу «Вести Украина» Олександра Клименка, - передані першому заступнику головного військового прокурора Володимиру Жербицькому.

У вересні заступник генерального прокурора України Анатолій Матіосзаявив, що Головна військова прокуратура може завершити розслідування справ бізнесмена, власника «Українського медіа холдинга» Сергія Курченка і екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якого ЗМІ називають власником медіа холдингу «Вести Украина», до кінця 2016 року.

28 грудня Апеляційний суд Києва скасував дозвіл на затримання і арешт Курченка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY