detector.media
03.01.2017 09:20
Суд знову розгляне клопотання про арешт власника «Українського медіа холдингу» Курченка
Суд знову розгляне клопотання про арешт власника «Українського медіа холдингу» Курченка
Сьогодні, 3 січня, Печерський районний суд Києва розгляне клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для власника «Східно-європейської паливно-енергетичної компанії» (CЄПЕК) та «Українського медіа холдингу» Сергія Курченка.

Про це у Facebook повідомив адвокат Юрій Сухов.

«Сьогодні (3 січня – ред.)  в Печерському суді починається епопея з обрання втретє запобіжного заходу у вигляді арешту щодо Курченка С.В. Перші два визначення про обрання запобіжного заходу апеляційний суд міста Києва за клопотанням захисту успішно скасував», написав він.

Нагадаємо, наразі Сергій Курченко оголошений у міжнародний розшук. Через свою близькість до екс-президента Віктора Януковича, який міг відіграти ключову роль у збагачення молодого бізнесмена. Сергій Курченко навесні 2014 року був внесений до санкційного списку ЄС.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив 30 травня, що справи високопосадовців часів Віктора Януковича - бізнесмена, власника «Українського медіа холдингу» Сергія Курченка та колишнього міністра доходів і зборів, якого називають власником медіахолдингу «Вести Украина» Олександра Клименка, - передані першому заступнику головного військового прокурора Володимиру Жербицькому.

У вересні заступник генерального прокурора України Анатолій Матіос заявив, що Головна військова прокуратура може завершити розслідування справ бізнесмена, власника «Українського медіа холдинга» Сергія Курченка і екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якого ЗМІ називають власником медіа холдингу «Вести Украина», до кінця 2016 року.

28 грудня Апеляційний суд Києва скасував дозвіл на затримання і арешт Курченка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY